IMG_20190427_080443_368

Wie ben ik

ECHT EVELIEN Welkom op mijn website. Waarom Echt Evelien. Omdat ik steeds weer andere dingen maak. Dan hoor je mensen zeggen "Echt Evelien". Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze zijn allebei de deur uit, dus heb ik tijd om weer mijn hobby's op te pakken.
Ik heb mijn leven lang al van alles gemaakt. Lekker zagen, schilderen, handwerken. Dus heel veelzijdig.

Vroeger als kind was ik veel te vinden in de fabriek van mijn vader. Daar was een spuiterij. Ik had mij eigen potje verf en kwasten , zodat ik zelf aan de slag kon. Ik weet ook nog dat ik mijn eigen sleetje in elkaar timmerde en dan van de berg in het bos naar beneden roetsjte.

Naaien was ook één van mijn hobby's. Toen de kinderen klein waren heb ik zelf kleding voor ze gemaakt. En voor mijzelf heb ik ook veel gemaakt. Nu zeg ik wel eens "de naaimachine is met pensioen" eigen kleding maken doe ik al lang niet meer. Toch merk ik nu ik weer andere dingen maak dat ik de naaimachine niet links kan laten liggen.

Later had ik een elektrische figuurzaag gekocht. Ik heb wat figuurtjes gemaakt. Als traktatie op school bij voorbeeld.
Voor de jongens een button en voor de meisjes een knipje in het haar. ik maakte ook puzzels. veelal om cadeau te geven. Figuren voor in de paasboom.

Door een heftige periode in mijn leven moest ik mijn gedachten verzetten. Daarom ben ik gaan haken. Eerst kinderschoentjes en knuffels. Ook jurkjes vind ik heel leuk om te maken.

Sinds een tijdje haak ik ook parasolletjes en tasjes. In mijn portfolio ziet u paar voorbeelden. Deze zijn op bestelling verkrijgbaar. Veel van mijn creaties zijn te koop. Is het al verkocht? Dan kan ik het weer opnieuw maken of eventueel aanpassen naar uw wensen.

Mijn doel

Sinds kort heb ik mijn eigen atelier. Hier kun je verschillende workshops volgen. Door workshops te geven wil ik iedereen met een goed gevoel naar huis laten gaan over wat ze gemaakt hebben. En dat ze met veel plezier terugkijken op de workshop.

Verder wil ik u graag laten zien wat ik heb gemaakt. Ik zou het leuk vinden om iets aan u te verkopen of iets voor u te maken op verzoek.

Voor informatie stuur gerust een e-mail naar info@echtevelien.nl of bel me. 0623329902